INICI

logo

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del navegador, accepteu-ho. Llegir mes...

Accepto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Clicant aqui:

L'Agència Catalana del Consum (ACC) realitzarà a partir de dilluns, dia 2 de febrer, una campanya d’informació per donar a conèixer a les persones consumidores els productes provinents de l’agricultura ecològica i els seus avantatges nutricionals pel que fa a vitamines i minerals, de sostenibilitat mediambiental i de cura de l’entorn. Igualment, pretén donar a conèixer el distintiu (segell) de productes provinents de l’agricultura ecològica que ha d’aparèixer en el seu etiquetatge.

La campanya posa de manifest que amb la compra de productes provinents del’agricult ura ecològica es contribueix a la sostenibilitat mediambiental, alhora que es fa una alimentació saludable i saborosa. Altres beneficis pels consumidors són
la seguretat, la qualitat, el control i la certificació, un alt nivell de vitamines i minerals i el fet que no contenen residus d'elements potencialment nocius. Per que fa als avantatges per l’entorn, l’agricultura ecològica protegeixen la biodiversitat i el paisatge.
Productes ecològics
Els productes ecològics són aquells que provenen de les explotacions que segueixen la normativa ecològica autoritzada per cada comunitat autònoma. En la
seva elaboració no s’han fet servir productes químics. Per saber si realment s’està comprant productes que provenen de l’agricultura o ramaderia ecològica, cal fixarse en l’etiquetatge: hi ha d’aparèixer l’etiqueta ecològica de la comunitat autònoma de la qual provingui i el número d’identificació de l’organisme de control.

a
b
c