ACTIVITATS

logo

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del navegador, accepteu-ho. Llegir mes...

Accepto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Clicant aqui:


El Departament de Medi ambient i Habitatge, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí, i amb la col·laboració de la Secretaria de Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic, han creat un espai web amb motiu de la Conferència de Canvi Climàtic Barcelona Climate Talks 2009.
Novena sessió del AWG-KP i setena sessió del AWG-LCA a Bangkok, del 28 de setembre al 9 d'octubre.
El passat 28 de setembre es va celebrar la penúltima reunió preparatòria del procés de negociacions sobre canvi climàtic a Bangkok (Tailàndia), que tindrà la seva pròxima seu a Barcelona del 2 al 6 de novembre i que culminarà en la Conferència de les Parts (COP15) a Copenhaguen al desembre.
La Conferència de Barcelona acollirà a més de 4.000 delegats de diversos països i observadors internacionals per a arribar a un text de possible acord en la Conferència de les Parts COP15 que tindrà lloc al

desembre a Copenhaguen.
Del 2 al 6 de novembre, el recinte ferial FIRA GRAN VIA, en el carrer del Foc núm. 47 de Barcelona, acollirà l'última reunió preparatòria prèvia al possible acord que es portarà a terme en la Conferència de les Parts COP15 al desembre a Copenhaguen.
La negociació de Barcelona serà l'última de les reunions establertes aquest 2009 per a arribar a un text acordat internacionalment en matèria de lluita contra el canvi climàtic més enllà del 2012, any en el qual expira el Protocol de Kioto, en la Conferència de les Parts COP15.
Les reunions que han precedit a aquesta durant el 2009 han estat:
Reunió a Bonn a l'abril de 2009
Reunió a Bonn al juny de 2009
Reunió a Bonn a l'agost de 2009
Reunió a Bangkok al setembre de 2009

Aquestes reunions van ser establertes en el Pla d'acció de Bali acordat en la COP13, per a aconseguir un acord futur sobre canvi climàtic post-2012.a
b
c