Rutes

logo

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del navegador, accepteu-ho. Llegir mes...

Accepto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Clicant aqui:

Catalunya té un territori de tanta varietat paisajística, cultural i una historia tan rica que hi podem trobar infinitat de rutes turístiques d'interès històric, ètnic, cultural, religiós, gastronòmic... que tothom hi podra trobar una ruta apropiada als seus interesos, a peu, en bicicleta, a cavall i de dificultats variades per a tots els gustos. Alguns exemples:

     Aigüestortes: explosió de vida   (Alt Pirineu i Aran)
      
El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un dels paratges naturals més cautivadors que existeixen per la seva espectacular bellesa i anciana serenitat.
 
     Ascensió al Besiberri Sud i Comaloforno   (Alt Pirineu i Aran)
      
Enclavat al Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, a l’Alta Ribagorça, el pic Comaloforno (3.033 m) és el més alt que s'alça enterament dintre de Catalunya.
 
     El congost de Mont-Rebei   (Alt Pirineu i Aran)
      
Amb el transcurs dels segles, el riu Noguera Ribagorzana s'ha obert un camí entre la massa calcària del Montsec, donant lloc al congost de Mont-Rebei amb espectaculars parets de més de 500 metres.
 
     El Forat d'Aigualluts. Un caprici de la natura   (La Franja)
      
Sense deixar de ser una excursió (potser la més clàssica de la Vall de Benasc) on el contacte amb la natura i el paisatge són excel•lents atractius, el Forat d'Aigualluts...
 
     El Parc Natural de la Zona Volcànica   (Girona)
      
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és un dels espais protegits més singulars de Catalunya, ja que es tracta del conjunt de volcans millor conservats de la península ibèrica.
 
     El romànic d'Oló   (Catalunya Central)
      
L'orígen del terme de Santa Maria d'Oló es remunta a més de mil anys i s'ha anat formant al voltant del seu castell del segle XI.
 
     Història i cultura de les Valls del Montcau   (Catalunya Central)
      
Sou a les Valls del Montcau, on es succeeixen valls frondoses, ondulacions amables de les serralades i miradors formats pels altiplans. Terres amb una vegetació i fauna abundant.
 
     La Ruta del Cister   (Camp de Tarragona)
      
La ruta està formada pels municipis de les comarques de la Conca de Barberá, l'Alt Camp i l'Urgell. Aquestes comarques ocupen un lloc destacat al patrimoni artístic i cultural de Catalunya.
 
     L'Anoia: Terra de frontera, terra de castells   (Catalunya Central)
      
Castell de Clariana
Documentat des de 1012. Van ser senyors del castell: Màger de Castelltallar, els Queralt, Argençola, Jeroni de Rocabertí (1702) qui arribaria a ser marquès..
 
     L'encís de la Vall d'en Bas   (Girona)
      
El municipi de la Vall d'en Bas va ser creat al 1968 per la fusió dels antics municipis de Sant Esteve d'en Bas, Sant Privat, Joanetes i La Pinya i té una extensió de 90,5 km2.
 
     L'Estany de Llauset   (Alt Pirineu i Aran)
      
L'Estany de Llauset es troba a 2.135 metres d'altitud i ens ofereix una impressionant imatge dels Pics de Vallhivierna amb el llac als seus peus. És un preciós lloc per contemplar i gaudir..
 
     Navegant pel Cap de Creus   (Girona)
      
El Cap Creus és l'última aparició dels Pirineus i, al mateix temps, el punt més a l'est de la península ibèrica en el mapa...
 
     Passeig per la Rambla de Barcelona   (Barcelona)
      
La Rambla de Barcelona és l'espina dorsal de la vida ciutadana i una de les vies més emblemàtiques i pintoresques de la ciutat..
 
     Passeig per la Tarragona Medieval   (Camp de Tarragona)
      
L'estructura urbana de Tarragona està molt influïda per la primitiva ciutat romana, de la qual es conserva el perímetre i les terrasses escalonades
 
     Petit recorregut pel Lluçanès   (Catalunya Central)
      
Paisatge
El Lluçanès és un altiplà inclinat lleugerament cap al Llobregat, que cau quasi en picat sobre la Plana de Vic
 
     Pla de la Calma. Un recorregut diferent al Montseny.   (Barcelona)
      
El Montseny, Reserva de la Biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes.
 

I centenars de rutes mes que podeu trobar a publicacions i webs especialitzades que podeu trobar a l'apartat de links.

a
b
c